Kook de zoete aardappelen gaar en giet af. Breng de rijstdronk aan de kook met 3 eetlepels olie en giet bij de zoete aardappelen. Stamp er een mooi puree van en breng op smaak met zout en peper.
Bak, terwijl de zoete aardappels koken, de champignons in een droge koekenpan tot het vocht is verdampt. Giet er een lepel olie bij een bak snel bruin. Voeg de knoflook en ui toe en bak alles nog ca. 1 minuut.
Roer de raapstelen, champignons, noten en het grootste deel van de peterselie door de zoete aardappelpuree en warm nog even goed door. Bestrooi met extra hazelnoten en peterselie.
Vandaag 21-10-2018 gemaakt, lekker! ik gebruikte geen rijstdrank, maar havermelk en ik heb er gebakken appelschijven bij gegeten wat ik een heerlijke toevoeging vond.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Kook de zoete aardappelen gaar en giet af. Breng de rijstdronk aan de kook met 3 eetlepels olie en giet bij de zoete aardappelen. Stamp er een mooi puree van en breng op smaak met zout en peper.
Bak, terwijl de zoete aardappels koken, de champignons in een droge koekenpan tot het vocht is verdampt. Giet er een lepel olie bij een bak snel bruin. Voeg de knoflook en ui toe en bak alles nog ca. 1 minuut.
Roer de raapstelen, champignons, noten en het grootste deel van de peterselie door de zoete aardappelpuree en warm nog even goed door. Bestrooi met extra hazelnoten en peterselie.