Raapstelensalade met ei en ansjovis
Raapstelensalade met ei en ansjovis

Salade

Raapstelensalade met ei en ansjovis

  • Salade
  • 4 personen
  • 165 kcal / portie

Ingrediënten lijst

250 g raapstelen, gewassen, gedroogd en grof gesneden
8 ansjovisfilets
4 tomaten, in vieren gesneden
4 eieren, hardgekookt en in vieren gesneden
2 groene olijven
1 rode ui, in halve ringen
DRESSING:
2 el olijfolie
1 tl honing
1 tl grove mosterd

BEreidings wijze

  1. Maak en dressing van de mosterd, honing en olijfolie en meng door de raapstelen. Verdeel over 4 borden.
  2. Beleg met tomaat, rode ui, olijven, ansjovis en hardgekookt ei.

Boodschappen lijst

Tips

Bereidingstijd: 15 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten lente