Salade
Quinoasalade met broccoli en maïs
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g broccoli, in kleine roosjes
- • 1 zakje quinoa
- • 1 potje maïs, uitgelekt
- • 1 rode paprika, in blokjes
- • DRESSING:
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 3 el olijfolie
- • 1 el citroensap
- • 2 tl fijne mosterd
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook intussen de broccoli in ca. 3 minuten beetgaar en spoel koud af.
- Klop een dressing van de ingrediënten.
- Hussel de quinoa, broccoli, maïs en de paprika door elkaar. Meng de dressing erdoor
Boodschappen lijst
- Citroensap knijpfles
1,19 200 ML
removeadd product to cart - Jonge maïs
1,99 340 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Quinoa
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Broccoli
3,19 400 Gram
removeadd product to cart - Rode paprika
3,99 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!