Lunch
Quiche Hawaii
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g geraspte kaas
- • 250 ml sojaroom
- • 100 g gekookte ham, in kleine blokjes
- • 7 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
- • 4 eieren
- • 1 blik ananasstukjes
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bekleed een ingevette quichevorm met het bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem.
- Klop de eieren schuimig en voeg vervolgens al kloppend de room toe. Meng de kaas erdoor.
- Verdeel de ham en ananas over de bodem van de quiche en schenk er het kaasmengsel over.
- Bak de quiche in 50 minuten goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Soja cuisine
2,09 250 ML
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!