Portobello pizzaatjes met salami en oude kaas
Portobello pizzaatjes met salami en oude kaas

Hoofdgerecht

Portobello pizzaatjes met salami en oude kaas

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 182 kcal / portie

Ingrediënten lijst

400 g tomatenblokjes
4 portobello's
4 plakjes salami
4 el geraspte oude kaas
2 el olijfolie
½ rode ui, gesnipperd
1 tl verse oregano

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de rode ui aan. Voeg de blokjes tomaat en oregano toe en laat het rustig inkoken totdat het gehalveerd is.
  3. Leg de portobello’s op een met bakpapier beklede bakplaat en vul ze met de tomatensaus. Garneer met de salami en oude kaas.
  4. Bak de portobello-pizza’s ca. 20 minuten af in de oven. Bestrooi met wat oregano.

Boodschappen lijst

  • product
    Tomatenstukjes

    1,89 400 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Portobello

    2,59 150 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Uien

    2,59 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    9,99 500 Ml

    remove
    add product to cart

Tips

Bereidingstijd: 45 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest