Hoofdgerecht
Pizza geitenkaas en asperges
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 581 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 kant-en-klaar pizzabodems
- • 250 g verse geitenkaas, verkruimeld
- • 1 bosje groene asperges, onderkantjes eraf gesneden
- • 100 g rucola
- • ½ pot gegrilde paprika, in repen
- • 1 teen knoflook, geperst
- • 1 tl gedroogde oregano
- • Scheutje olijfolie
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Leg de asperges op een ingevette bakplaat en besprenkel ze met wat olie. Rooster de asperges ca. 8 minuten in de oven totdat ze lekker bruin zijn (laat deze stap achterwege als je ze knapperiger wilt). Laat ze een beetje afkoelen en snijd in 3-en.
- Meng ca. 1 eetlepel olijfolie met de gedroogde oregano en het geperste teentje knoflook en bestrijk de pizzabodems hiermee. Leg de asperges en de paprikarepen erop en verkruimel de geitenkaas erover.
- Bak de pizza’s één voor één op de beklede bakplaat in de oven (ca. 10-15 minuten) totdat de korst goudbruin is. Serveer met rucola.
Boodschappen lijst
- Groene asperges
5,49 250 Gram
removeadd product to cart - Pizzabodems
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Verse geitenkaas 50+
6,06 170 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Oregano
2,69 15 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!