Hoofdgerecht
Pilav van bulgur met gemarineerde tofu
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 360 g kidneybonen (pot)
- • 300 g bulgur
- • 300 g tofu
- • 200 g perzik (vers of pot)
- • 2 à 3 bospenen
- • 4 el tamari
- • 1 el kokosolie
- • ½ tl chilipoeder
BEreidings wijze
- Snijd de tofu in blokjes en meng met de tamari. Laat dit 15 minuten marineren.
- Kook de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijd de perzik in stukjes. Maak de wortel schoon en snijd in plakjes. Spoel de bonen schoon en laat ze uitlekken.
- Verhit nu een wok met wat kokosolie. Bak hierin de blokjes tofu met de marinade, voeg de wortel en de chilipoeder toe en bak totdat de wortel beetgaar is. Voeg nu de bulgur, perzik en bonen toe en warm het gerecht nog goed door. Breng eventueel nog op smaak met een extra scheutje tamari.
Boodschappen lijst
- Bospeen
3,59 1 stuk
removeadd product to cart - Bulghur
2,69 500 Gram
removeadd product to cart - Tofu naturel
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Chilipoeder
2,69 20 Gram
removeadd product to cart - Kidneybonen
1,99 360 Gram
removeadd product to cart - Tamari krachtige sojasaus
5,49 250 ML
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
4,49 250 ML
removeadd product to cart - Perziken op lichte siroop
3,59 350 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!