Kook de aardappel en pastinaak samen gaar in gezouten water.
Verhit ondertussen de olijfolie in een bakpan en bak de uienringen en chilipeper op laag vuur ca. 10 minuten. Voeg de goudrenet toe en gaar nog 5 minuten mee.
Giet de aardappels/pastinaak af en voeg het ui-appelmengsel toe. Stamp het kort door elkaar en meng er olijfolie naar smaak door tot je de gewenste smeuïgheid hebt. Maar het eventueel verder op smaak met zout en peper en bestrooi met extra chili.
Tips
Tip! Lekker met gebakken runderchipolata's.
Bron: Lekker Weten Winter 2021
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Kook de aardappel en pastinaak samen gaar in gezouten water.
Verhit ondertussen de olijfolie in een bakpan en bak de uienringen en chilipeper op laag vuur ca. 10 minuten. Voeg de goudrenet toe en gaar nog 5 minuten mee.
Giet de aardappels/pastinaak af en voeg het ui-appelmengsel toe. Stamp het kort door elkaar en meng er olijfolie naar smaak door tot je de gewenste smeuïgheid hebt. Maar het eventueel verder op smaak met zout en peper en bestrooi met extra chili.