Pasta alla Normasaus met aubergines
Pasta alla Normasaus met aubergines

Hoofdgerecht

Pasta alla Normasaus met aubergines

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 340 kcal / portie

Ingrediënten lijst

300 g volkoren tagliatelle
2 potten pastasaus gegrilde aubergine
Handje kalamata-olijven, grof gehakt
Basilicumblaadjes
Plak knoflook-basilicumkaas, in reepjes

BEreidings wijze

  1. Zet een ruime pan water op, breng aan de kook. Kook hierin de tagliatelle gaar.
  2. Verwarm ondertussen de pastasaus in een andere pan. Schep er vlak voor het serveren kalamata-olijven doorheen.
  3. Schep de gare pasta door de hete pastasaus, zodat de spaghetti helemaal bedekt is met saus.
  4. Schep in diepe borden, bestrooi met grofgescheurde basilicumblaadjes. Strooi er wat kaas overheen.

Boodschappen lijst

Tips

Suikervrij recept van Miss Natural