Pan-granola met pure pindakaas
Pan-granola met pure pindakaas

Ontbijt

Pan-granola met pure pindakaas

  • Ontbijt
  • 4 personen
  • 227 kcal / portie

Ingrediënten lijst

80 g havermout
25 g kokoschips
3 el ongezouten en ongezoete pindakaas
3 el ahornsiroop
3 el chiazaad
1 el kaneel
Ook nodig: weckpot

BEreidings wijze

  1. Rooster de havermout, samen met het chiazaad en de kokoschips, in een pan met antiaanbaklaag ca. 3 minuten op middelhoog vuur.
  2. voeg kaneel en ahornsiroop toe en hussel alles door elkaar.
  3. Meng de pindakaas erdoor en bak de granola nog 2 minuten. Haal van het vuur af.
  4. Laat 30 minuten afkoelen zodat de granola lekker krokant wordt. Bewaar daarna in een afsloten (weck)pot.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten zomer