Ontbijt
Ontbijtkoekjes met yoghurt dip
- • Ontbijt
- • 8 personen
Ingrediënten lijst
- • 125 ml plantaardige variatie op yoghurt - kokos of amandel
- • 120 g havermout
- • 100 g quinoavlokken
- • 2 rijpe bananen
- • 4 el raw cacao nibs
- • 3 el pindakaas met stukjes noot
- • 2 el agavesiroop
- • 1 tl vanille extract
- • 1 tl kaneel
- • ½ tl zeezout
- • Ook nodig: weckpot, bakpapier
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180℃ en leg een bakplaat of rooster klaar met een vel bakpapier. Prak de bananen met een vork in een ruime kom. Voeg vervolgens alle andere ingrediënten toe en kneed tot een goed gemengd deeg.
- Verdeel het deeg in 10 gelijke hoeveelheden en rol het stevig in je handen tot een bal. Druk de bal vervolgens een beetje plat om een koekje te vormen. Leg de deegkoekjes op het bakpapier en schuif ze de oven in voor 14-16 minuten, totdat de randjes mooi bruin kleuren.
- Laat de koekjes vervolgens helemaal afkoelen en bewaar ze in een weckpot of een luchtdicht bakje. Heerlijk voedzaam ontbijt in combinatie met onze Coco of Almond Start en daarnaast makkelijk mee te nemen als lunch of tussendoortje.
Boodschappen lijst
- Gemalen kaneel
2,79 35 Gram
removeadd product to cart - RAW Cacao nibs
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,89 600 Gram
removeadd product to cart - Kokos naturel
3,69 350 Gram
removeadd product to cart - Agavesiroop
3,69 250 Ml
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
- Vanille extract
12,95 40 Ml
removeadd product to cart - Quinoavlokken
6,39 500 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!