Maak en bak twee burgers van de ‘Bioburger mix with nuts’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de grill(oven) voor en rooster de sneetjes brood krokant, halverwege keren (mag ook in de broodrooster).
Leg ondertussen een plak kaas en tomaat op iedere burger en zet ze heel kort even bij het brood onder de grill tot de kaas begint te smelten (optioneel).
Roer mosterd en mayonaise door elkaar.
Besmeer het brood met de mosterdmayonaise, leg de burgers erop en serveer met sla, lente-ui en uienchutney.
Tips
Bron: Lekker Weten Zomer
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Notengehaktburger met mosterdmayonaise en uienchutney
Voorbereiding
Maak en bak twee burgers van de ‘Bioburger mix with nuts’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de grill(oven) voor en rooster de sneetjes brood krokant, halverwege keren (mag ook in de broodrooster).
Leg ondertussen een plak kaas en tomaat op iedere burger en zet ze heel kort even bij het brood onder de grill tot de kaas begint te smelten (optioneel).
Roer mosterd en mayonaise door elkaar.
Besmeer het brood met de mosterdmayonaise, leg de burgers erop en serveer met sla, lente-ui en uienchutney.