Hoofdgerecht
Mini loempia's met chutney
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g tomaten
- • 2 mini loempia's
- • 1 cm gember
- • ½ teentje knoflook
- • 4 el witte wijnazijn
- • 1 el rozijnen
- • 1 el olie
- • Snuf rietsuiker
- • Snufje chilipoeder
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Laat rozijnen weken in heet water.
- Verhit 1 el olie in een pan en rooster de Aziatische kruiden ca 1 minuut. Blus af met de witte wijnazijn en kook gedurende ½ minuut.
- Blancheer de tomaten. Snijd de verse gember fijn en voeg deze toe. Pers de knoflook en voeg toe. Breng op smaak met de chilipoeder, rietsuiker en zout. Laat 20 minuten sudderen op matig vuur onder af en toe roeren.
- Voeg de rozijnen toe en laat nog 10 minuten sudderen.
- Serveer samen met de loempia's.
Boodschappen lijst
- Chilikruiden
3,69 35 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart - Zwarte komijn
3,99 50 Gram
removeadd product to cart - Romatomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Mini loempia's China
4,39 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van SOTO.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!