Hoofdgerecht
Makreelrilette
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g gerookte makreel snippers
- • 35 g boter, gesmolten
- • 2 augurken, heel fijn gehakt
- • 2 el witte wijn
- • ¼ tl paprikapoeder
- • 3 takjes tijm, de blaadjes afgerist
BEreidings wijze
- Meng de makreelsnippers met de rest van de ingrediënten en breng op smaak met zout en peper.
- Zet de rilette minstens een uur in de koelkast zodat de smaken goed in kunnen trekken.
Boodschappen lijst
- Pays d'oc Chardonnay
8,89 750 Ml
removeadd product to cart - Paprikapoeder
3,89 40 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
3,89 250 Gram
removeadd product to cart - Gerookte Makreel snippers
5,89 150 Gram
removeadd product to cart - Augurken zoetzuur
3,79 330 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 15 minuten + 1 uur wachttijd
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!