Meng de agar agar door het sinaasappelsap in een pannetje en laat 2 minuten opkoken (zie de aanwijzingen op de verpakking). Laat afkoelen.
Sla intussen de slagroom lobbig met de suiker. Roer het afgekoelde sinaasappelsap erdoor. Giet in 4 mooie glaasjes en laat 3 uur (of langer) opstijven in de koelkast.
Serveer de bavarois met een toef slagroom, wat geraspte sinaasappelschil en gehakte pistachenootjes.
Tips
Lekker Weten Feest 2019
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Meng de agar agar door het sinaasappelsap in een pannetje en laat 2 minuten opkoken (zie de aanwijzingen op de verpakking). Laat afkoelen.
Sla intussen de slagroom lobbig met de suiker. Roer het afgekoelde sinaasappelsap erdoor. Giet in 4 mooie glaasjes en laat 3 uur (of langer) opstijven in de koelkast.
Serveer de bavarois met een toef slagroom, wat geraspte sinaasappelschil en gehakte pistachenootjes.