Lollig: jam op een stokje
Lollig: jam op een stokje

Bakken

Lollig: jam op een stokje

  • Bakken
  • 6 personen

Ingrediënten lijst

4 blaadjes bladerdeeg
Jam naar keuze
Scheutje melk
Ook nodig: satéprikkers & uitsteekvormpje

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Steek per lolly tweemaal hetzelfde vormpje uit het bladerdeeg.
  3. Schep in het midden van een van de twee plakjes een beetje jam. Bestrijk de randjes dun met water en leg het andere plakje erop. Druk goed op elkaar en leg op een beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant met een beetje melk.
  4. Bak de lolly’s in ca. 15 minuten goudbruin en gaar en steek er daarna een prikker in. De lolly’s kunnen met iedere vulling -zoet of hartig- gemaakt worden.

Boodschappen lijst

Tips

Voor 8-12 lolly's Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2013.