Dessert
Kwarktaart met Belgian thins en vers fruit
- • Dessert
- • 8 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 ml kwark
- • 500 g vers fruit, helft in kleine stukjes en helft voor garnering (bijv. appel, druiven en blauwe bessen)
- • 250 ml slagroom
- • 240 g Belgian thins
- • 125 g lange vingers
- • 4 el agavesiroop
- • 3 tl agar agar
BEreidings wijze
- Vet een ronde vorm in en leg de lange vingers op de bodem.
- Besprenkel met 3 el agavesiroop.
- Klop de slagroom stijf.
- Meng 1 el agavesiroop met 1 el water. Schep hier de agar agar door en verwarm even.
- Schep dit mengsel door de kwark en schep er dan de slagroom door.
- Leg het kleingesneden fruit op de lange vingers en schep het kwarkmengsel erop. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
- Duw de Belgian thins tegen de rand van de taart aan.
- Versier voor het serveren met de rest van het fruit.
Boodschappen lijst
- Agar-agar
2,99 12 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Spelt lange vingers
2,39 125 Gram
removeadd product to cart - Pure chocoladethins 85%
4,99 120 Gram
removeadd product to cart - Agavesiroop
3,69 250 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!