Koolrabitortilla met geitenkaas
Koolrabitortilla met geitenkaas

Hoofdgerecht

Koolrabitortilla met geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 235 kcal / portie

Ingrediënten lijst

250 g vastkokende aardappelen, geschild en in dunne plakjes
2 uien, in halve ringen
olijfolie om in te bakken
2 koolrabi’s, in dunne plakjes
Zout en peper
Blaadjes van een paar takjes tijm
4 eieren
1 rolletje verse geitenkaas (125 g)

BEreidings wijze

  1. Bak de plakjes aardappel goudbruin in een scheut olijfolie in een pan met anti-aanbakbodem. Voeg na 5 minuten de uien toe en bak ca. 5 minuten mee. Schep regelmatig om.
  2. Doe de plakjes koolrabi, tijm en zout en peper erbij en bak nog eens 5 minuten.
  3. Klop intussen de eieren los met zout en peper en de geitenkaas en giet over het aardappel-koolrabimengsel. Laat rustig stollen met het deksel erop.
  4. Draai de tortilla om met behulp van een groot bord, laat hem terug in de pan glijden en bak ook de andere kant mooi bruin in enkele minuten. Snijd in parten.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer