Bijgerecht
Kipgehaktballetjes met yoghurt-komkommerdip
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g kipfilet
- • 100 ml volle yoghurt
- • ½ rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngehakt
- • ¼ komkommer
- • 3 el Thaise zoete sojasaus
- • 2 el bieslook, fijngehakt
- • 2 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Hak in een keukenmachine de kipfilets tot een gehakt.
- Voeg de sojasaus, rode peper en wat zout en peper toe.
- Draai van het gehakt kleine balletjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes goudbruin.
- Rasp de komkommer en meng de rasp door de yoghurt. Meng er vervolgens ook de bieslook door. Breng de dip op smaak met zout en peper.
- Serveer de dip apart bij de gehaktballetjes.
Boodschappen lijst
- Volle yoghurt
2,25 1 Liter
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
19,49 1 Liter
removeadd product to cart - Komkommer
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Shoyu ginger Thai
5,59 250 ML
removeadd product to cart - Kipfilet
8,69 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!