Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui in een beetje olijfolie, voeg de stukjes kip toe en bak rondom bruin. Doe de currypasta erbij, bak al roerend even mee tot het geurt en schenk dan de kokosmelk in de pan. Breng aan de kook en laat ca. 5 minuten doorsudderen tot de kip gaar is.
Rooster ondertussen de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan.
Voeg de spinazie in gedeelten toe aan de curry en laat al omscheppend slinken.
Garneer de kip korma met de pijnboompitjes en serveer met de rijst. Wijntip: Purato Pinot Grigio Catarratto
Tips
Bron: Lekker Weten Lente
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui in een beetje olijfolie, voeg de stukjes kip toe en bak rondom bruin. Doe de currypasta erbij, bak al roerend even mee tot het geurt en schenk dan de kokosmelk in de pan. Breng aan de kook en laat ca. 5 minuten doorsudderen tot de kip gaar is.
Rooster ondertussen de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan.
Voeg de spinazie in gedeelten toe aan de curry en laat al omscheppend slinken.
Garneer de kip korma met de pijnboompitjes en serveer met de rijst. Wijntip: Purato Pinot Grigio Catarratto