Indiase tofuburgers met ananas
Indiase tofuburgers met ananas

Hoofdgerecht

Indiase tofuburgers met ananas

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 426 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 ml yoghurt
200 g ananasstukjes op sap of vers
75 g rucola, gewassen en gedroogd
4 vegaburgers naar keuze
2 naanbroden
1 teentje knoflook, fijngesneden
½ citroen, het sap
Paar blaadjes munt, in fijne reepjes
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Bak de naanbroden in de grillpan ca. 2 minuten per kant. Halveer de broden en snijd ze open.
  2. Bak de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de yoghurt met het citroensap, knoflook, peper en zout en de munt.
  4. Beleg het naanbrood gul met rucola en leg de burgers erbovenop. Verdeel de yoghurtsaus ervoer en garneer met stukjes ananas.

Boodschappen lijst

  • product
    Volle yoghurt

    2,39 1 Liter

    remove
    add product to cart
  • product
    Ananasstukjes op sap

    4,89 400 Ml

    Uit assortiment

  • product
    Naanbrood

    3,29 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Munt

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rucola

    1,99 75 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Citroenen

    3,45 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    High protein burger

    3,99 150 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.