Hoofdgerecht
Indiase tofuburgers met ananas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 426 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 ml yoghurt
- • 200 g ananasstukjes op sap of vers
- • 75 g rucola, gewassen en gedroogd
- • 4 vegaburgers naar keuze
- • 2 naanbroden
- • 1 teentje knoflook, fijngesneden
- • ½ citroen, het sap
- • Paar blaadjes munt, in fijne reepjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de naanbroden in de grillpan ca. 2 minuten per kant. Halveer de broden en snijd ze open.
- Bak de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de yoghurt met het citroensap, knoflook, peper en zout en de munt.
- Beleg het naanbrood gul met rucola en leg de burgers erbovenop. Verdeel de yoghurtsaus ervoer en garneer met stukjes ananas.
Boodschappen lijst
- Volle yoghurt
2,39 1 Liter
removeadd product to cart - Ananasstukjes op sap
4,89 400 Ml
Uit assortiment
- Naanbrood
3,29 2 stuks
removeadd product to cart - Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - High protein burger
3,99 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!