Honing-amandel havermout met geroosterde tomaten
Honing-amandel havermout met geroosterde tomaten

Lunch

Honing-amandel havermout met geroosterde tomaten

  • Lunch
  • 1 persoon

Ingrediënten lijst

200 ml amandeldrink
100 g wild wonder tomaatjes
40 g havermout
1 el honing
Handje amandelsnippers
Paar takjes tijm

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Doe de tomaatjes samen met een flinke scheut olijfolie en een halve eetlepel honing in een ovenschaal. Breng ze op smaak met een snufje zout. Bak de tomaatjes 15 tot 20 minuten in de oven.
  3. Doe de havermout met de amandeldrink en een halve eetlepel honing in een pan en verwarm deze.
  4. Rooster ondertussen de amandelsnippers in een droge koekenpan. Kijk uit, deze verbranden erg snel.
  5. Doe de havermout in een kom en garneer deze met de tomaatjes en geroosterde amandelsnippers.

Boodschappen lijst

Tips

Liever vegan? Vervang de honing dan door agavesiroop. Dit recept is afkomstig van Miss Havermout