Hoofdgerecht
High Protein burger
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 Soto high protein burgers
- • 4 hamburgerbroodjes
- • 4 bladeren sla
- • 2 tomaten
- • ½ ui
- • BURGERSAUS:
- • 15 g cashewnoten (nachtje laten weken)
- • 3 el soja variatie op yoghurt
- • 3 tl vegan mayo
- • 1 tl mosterd
- • 1 tl chilipoeder of paprikapoeder
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Snijd de tomaten en ui in plakjes.
- Voor de saus, meng alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en voeg peper en zout toe naar smaak.
- Bereid de hamburgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de vegan hamburgers op de barbecue of in de pan.
- Snijd de broodjes open, voeg de burger en groenten toe en top af met de saus. Smakelijk!
Boodschappen lijst
- Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Plantaardige variatie op yoghurt soja - ongezoet
2,35 400 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Hamburgerbroodjes
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,59 150 Gram
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!