Klop de havermoutpap, yoghurt, honing en de amaretto (indien gebruikt) door elkaar.
Zet 4 glaasjes voor de tiramisu klaar.
Schep in ieder glas twee eetlepels van het havermout-yoghurtmengsel.
Breek de lange vingers doormidden, drenk ze kort in de espresso en leg ze op de havermout-yoghurt in de glaasjes. Bestrooi met een paar blauwe bessen. Schep de rest van de havermout-yoghurt erop en bestrooi met de overgebleven blauwe bessen.
Tips
Bron: Lekker Weten Feest
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Klop de havermoutpap, yoghurt, honing en de amaretto (indien gebruikt) door elkaar.
Zet 4 glaasjes voor de tiramisu klaar.
Schep in ieder glas twee eetlepels van het havermout-yoghurtmengsel.
Breek de lange vingers doormidden, drenk ze kort in de espresso en leg ze op de havermout-yoghurt in de glaasjes. Bestrooi met een paar blauwe bessen. Schep de rest van de havermout-yoghurt erop en bestrooi met de overgebleven blauwe bessen.