Dessert
Hangop van yomio met peer
- • Dessert
 - • 2 personen
 - • 57 kcal / portie
 
Ingrediënten lijst
- • 400 ml yomio
 - • 1 peer, geschild en in blokjes
 - • 1 kiwi, geschild en in blokjes
 - • 20 g speltflakes
 
BEreidings wijze
- Hang een schone theedoek in een zeef. Giet de Yomio hierin en laat hem zo een uurtje uitlekker tot je een romige hangop hebt.
 - Meng de hangop met het fruit en garneer met een handje speltflakes.
 
Boodschappen lijst
-  Gieser Wildeman peren (stoofperen)
2,99 600 Gram
removeadd product to cart -  Volle Yomio
3,09 1 Liter
removeadd product to cart -  Speltflakes
3,39 250 Gram
removeadd product to cart 
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!


