Groentecurry
Groentecurry

Hoofdgerecht

Groentecurry

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 351 kcal / portie

Ingrediënten lijst

300 g basmatirijst
200 ml kokosmelk
50 g cashewnoten
1 broccoli, in kleine roosjes
1 koolrabi, in stukjes
1 rode peper, zaadlijsten eruit en in fijne reepjes
½ ui, in dunne halve maandjes
½ limoen, rasp en sap
1⁄3 zakje Thaise groene currypasta
Handvol koriander, grof gehakt
Wokolie om in te bakken
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit intussen de wololie in een wok op hoog vier en roerbak hierin de broccoli met de koolrabi, chilipeper en ui. Voeg na een paar minuten de currypasta toe en bak even mee.
  3. Blus af met kokosmelk en voeg limoenrasp en sap toe. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Strooi de curry voor het serveren met cashewnoten en gehakte koriander. Serveer met rijst.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2018.