Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook ca. 5 minuten op laag vuur.
Voeg het vlees, karwijzaad, paprikapoeder, peper en eventueel zout toe en bak 5 minuten. Doe de bouillon erbij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat het vlees in ca. 2 uur gaarstoven met deksel op de pan. Roer af en toe.
Voeg de gesneden aardappel, paprika en tomaat toe, schep om en laat nog eens 30 minuten sudderen zonder deksel op de pan.
Vermaal de bloemkool in een keukenmachine tot kruim ter grootte van rijst of rasp de roosjes met een blokrasp. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en verwarm de bloemkoolrijst daarin 2 minuten al omscheppend. Voeg een half kopje water toe, doe het deksel op de pan en laat 3 minuten stomen. Serveer met de goulash.
Tips
Bron: Lekker Weten Winter
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook ca. 5 minuten op laag vuur.
Voeg het vlees, karwijzaad, paprikapoeder, peper en eventueel zout toe en bak 5 minuten. Doe de bouillon erbij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat het vlees in ca. 2 uur gaarstoven met deksel op de pan. Roer af en toe.
Voeg de gesneden aardappel, paprika en tomaat toe, schep om en laat nog eens 30 minuten sudderen zonder deksel op de pan.
Vermaal de bloemkool in een keukenmachine tot kruim ter grootte van rijst of rasp de roosjes met een blokrasp. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en verwarm de bloemkoolrijst daarin 2 minuten al omscheppend. Voeg een half kopje water toe, doe het deksel op de pan en laat 3 minuten stomen. Serveer met de goulash.