Glutenvrije speculaasmuffins
Glutenvrije speculaasmuffins

Bakken

Glutenvrije speculaasmuffins

  • Bakken
  • 6 personen

Ingrediënten lijst

200 g amandelmeel
75 g kokosolie, gesmolten
60 g kokosbloesemsuiker
18 druppels stevia zoetstof
2 eieren, opgeklopt
1 vanillestokje, merg uitgeschraapt
3 tl speculaaskruiden
1 tl baksoda
1 tl bakpoeder
Snufje zout

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 150ºC.
  2. Zeef in een kom het amandelmeel, baksoda en bakpoeder en meng de kokosbloesemsuiker, speculaaskruiden en een snuf zout erdoor.
  3. Voeg de SteviJa, de gesmolten kokosolie en het vanillemerg toe en roer goed door. Meng de opgeklopte eieren voorzichtig door het beslag en mix alles goed door elkaar.
  4. Schep het mengsel in papieren muffinvormpjes in een bakblik.
  5. Bak in ca. 18-20 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen.

Boodschappen lijst

Tips

Voor 6 muffins Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2015.