Verwarm de oven voor op 190°C. Vet een broodblik in met olie of boter.
Meng in grote kom het rijstemeel met het amandelmeel, wijnsteenbakpoeder, rozemarijn, pesto, olijven en het zout.
Smelt de kokosolie in een vuurvast schaaltje in enkele minuten in de opwarmende oven.
Klop in een kleinere kom de eieren los en voeg ze samen met de kokosolie en het water toe aan de ingrediënten in de grote kom. Roer goed door elkaar tot je een smeuïg, kleverig deeg hebt.
Schep het deeg in het bakblik en bak het in ± 60 minuten gaar in de oven. Laat de broodcake goed afkoelen voor je het snijdt.
Tips
Bron: Lekker Weten Special
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 190°C. Vet een broodblik in met olie of boter.
Meng in grote kom het rijstemeel met het amandelmeel, wijnsteenbakpoeder, rozemarijn, pesto, olijven en het zout.
Smelt de kokosolie in een vuurvast schaaltje in enkele minuten in de opwarmende oven.
Klop in een kleinere kom de eieren los en voeg ze samen met de kokosolie en het water toe aan de ingrediënten in de grote kom. Roer goed door elkaar tot je een smeuïg, kleverig deeg hebt.
Schep het deeg in het bakblik en bak het in ± 60 minuten gaar in de oven. Laat de broodcake goed afkoelen voor je het snijdt.