Glutenvrij brood van tijgernootmeel met zaden en pitten
Glutenvrij brood van tijgernootmeel met zaden en pitten

Ontbijt

Glutenvrij brood van tijgernootmeel met zaden en pitten

  • Ontbijt
  • 8 personen
  • 197 kcal / portie

Ingrediënten lijst

110 g tijgernotenmeel
60 ml kokosolie, gesmolten
5 eieren
3 el gebroken lijnzaad
3 el pompoenpitten + extra voor erover
½ el citroensap
1 tl baksoda
½ tl Himalayazout

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Meng de eieren en het citroensap door de gesmolten kokosolie in een kom.
  3. Roer in een andere kom de rest van de ignrediënten door elkaar en meng deze daarna goed door het eimengsel.
  4. Stort het beslag in een met bakpapier beklede broodvorm.
  5. Garneer met extra zaadjes en/of pitjes.
  6. Bak het brood in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Check met een satéprikker, als deze er schoon uitkomst, is het broodje gaar.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente