Ontbijt
Glutenvrij brood van tijgernootmeel met zaden en pitten
- • Ontbijt
- • 8 personen
- • 197 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 110 g tijgernotenmeel
- • 60 ml kokosolie, gesmolten
- • 5 eieren
- • 3 el gebroken lijnzaad
- • 3 el pompoenpitten + extra voor erover
- • ½ el citroensap
- • 1 tl baksoda
- • ½ tl Himalayazout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Meng de eieren en het citroensap door de gesmolten kokosolie in een kom.
- Roer in een andere kom de rest van de ignrediënten door elkaar en meng deze daarna goed door het eimengsel.
- Stort het beslag in een met bakpapier beklede broodvorm.
- Garneer met extra zaadjes en/of pitjes.
- Bak het brood in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Check met een satéprikker, als deze er schoon uitkomst, is het broodje gaar.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Kokosolie geurloos
4,99 500 Ml
removeadd product to cart - Pompoenpitten
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Fijn Himalayazout
5,99 500 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 ML
removeadd product to cart - Gebroken lijnzaad
1,59 250 Gram
removeadd product to cart - Baksoda
3,69 300 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!