Hoofdgerecht
Gewokte noedels met raapstelen
- • Hoofdgerecht
 - • 4 personen
 - • 483 kcal / portie
 
Ingrediënten lijst
- • 400 g noedels (zonder ei)
 - • 300 g raapstelen, gewassen en gedroogd
 - • 2 sjalotjes, gesnipperd
 - • 1 teentje knoflook, gesnipperd
 - • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
 - • 5 cm gember, geschild en fijngehakt
 - • 4 el ketjap asin
 - • 3 el zonnebloemolie
 - • 2 el ketjap manis
 - • 2 el sesamolie
 - • 1 el sesamzaadjes
 
BEreidings wijze
- Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een wok en fruit de gember, peper sjalotjes en knoflook ca. 30 seconden. Voeg de raapstelen toe en schud enkele malen om. Voeg de 2 soorten ketjap toe en meng alles goed door elkaar.
 - Giet de noedels af en schep ze door de raapstelen in de wok.
 - Verdeel over kommen en druppel er wat sesamolie overheen. Bestrooi met sesamzaad en serveer meteen.
 
Boodschappen lijst
-  Gember
1,49 100 Gram
removeadd product to cart -  Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart -  Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart -  Ketjap Asin (zout)
3,59 250 Ml
removeadd product to cart -  Sesamolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart -  Raapstelen
2,19 1 stuks
removeadd product to cart -  Sesamzaad
1,69 200 Gram
removeadd product to cart -  Bruine rijstnoedels
4,19 250 Gram
removeadd product to cart -  Zonnebloemolie mild
4,19 500 Ml
removeadd product to cart 
Tips
Bereidingstijd: 10 minuten Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!









