Verwarm de oven voor op 200 graden. Prik een aantal kleine gaatjes in de aardappels. Leg de aardappels elk op een stukje aluminiumfolie. Besmeer de aardappels met een klein laagje olie en bestrooi met zout. Vouw het aluminiumfolie dicht en bak vervolgens 40 minuten, of tot de aardappel gaar is.
Fruit ui en knoflook in een beetje olie, voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de paprika toe en bak nog even mee. Voeg naar smaak peper en zout toe. Voeg de tomatenpuree en sambal toe en bak al roerend kort op hoog vuur. Haal van het vuur.
Pel en snipper de sjalotten en snij de kruiden fijn. Meng met de roomkaas en de zure room, sjalotten en kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Vouw het aluminiumfolie open. Snijd de aardappels kruislings in zodat ze openvallen en vul met het gehaktmengsel. Top met de kruidenroomkaas.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Prik een aantal kleine gaatjes in de aardappels. Leg de aardappels elk op een stukje aluminiumfolie. Besmeer de aardappels met een klein laagje olie en bestrooi met zout. Vouw het aluminiumfolie dicht en bak vervolgens 40 minuten, of tot de aardappel gaar is.
Fruit ui en knoflook in een beetje olie, voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de paprika toe en bak nog even mee. Voeg naar smaak peper en zout toe. Voeg de tomatenpuree en sambal toe en bak al roerend kort op hoog vuur. Haal van het vuur.
Pel en snipper de sjalotten en snij de kruiden fijn. Meng met de roomkaas en de zure room, sjalotten en kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Vouw het aluminiumfolie open. Snijd de aardappels kruislings in zodat ze openvallen en vul met het gehaktmengsel. Top met de kruidenroomkaas.