Salade
Gemarineerde venkelsalade
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 venkel, loof en harde stukken verwijderd en in flinterdunne reepjes
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 6 el olijfolie
- • 3 el citroensap
- • Zout & versgemalen peper
BEreidings wijze
- Meng de venkelrepen met het citroensap, de olijfolie, knoflook, zout en peper en laat enkele uren tot enige dagen marineren. Schep zo nu en dan om.
- Proef en voeg eventueel meer zout, peper en/of citroensap toe.
Boodschappen lijst
-  Zwarte peper gemalen3,99 45 Gram removeadd product to cart
-  Citroensap knijpfles1,29 200 Ml removeadd product to cart
-  Milde olijfolie7,49 500 Ml removeadd product to cart
-  Witte knoflook1,99 100 Gram removeadd product to cart
-  Venkel3,14 450 Gram removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!




