Gegrilde snijbonen met feta, rode ui en citroen
Gegrilde snijbonen met feta, rode ui en citroen

Hoofdgerecht

Gegrilde snijbonen met feta, rode ui en citroen

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 120 kcal / portie

Ingrediënten lijst

400 g snijbonen, gehalveerd
100 g feta, verbrokkeld
1 rode ui, in flinterdunne ringen
1 citroen, de rasp
4 takjes munt
1 el olijfolie
Zout & zwarte peper

BEreidings wijze

  1. Wrijf de snijbonen in met de olijfolie.
  2. Rooster de snijbonen op een hete BBQ of in een grillpan totdat ze beetgaar zijn en er mooie grilstreepjes op te zien zijn. Keer ze regelmatig.
  3. Leg de snijbonen op de borden en verdeel de rode ui, feta, munt en citroenrasp erover. Bestrooi met peper en zout.

Boodschappen lijst

  • product
    Milde olijfolie

    9,99 500 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Griekse feta

    4,29 150 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Snijbonen

    3,75 250 Gram

    ONLINE UITVERKOCHT

  • product
    Citroenen

    3,45 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode uien

    1,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Munt

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Bereidingstijd: 20 minuten Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2020.