Feto kruiden in mosterdsaus
Feto kruiden in mosterdsaus

Voorgerecht

Feto kruiden in mosterdsaus

  • Voorgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

200 g feto, in blokjes
200 ml soja cuisine
1 appel, in partjes
1 stengel bleekselderij, in fijne blokjes
1 kleine ui of sjalotje, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
2 el witte wijn
2 tl mosterd
1 tl kappertjes
Klein handje dille of peterselie, fijngehakt
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Fruit de ui en de bleekselderij in olie. Voeg de Feto-blokjes, de knoflook en de partjes appel of peer
  2. toe en laat ze even mee bakken. Blus af met witte wijn en voeg de mosterd en de kappertjes toe.
  3. Giet de sojasaus erover heen (niet meer laten opkoken) en breng op smaak met peper en zout.
  4. Versier met dille, peterselie of kervel. Lekker met rijst (voorgekookt), aardappelpuree of gekookte
  5. aardappelen.

Boodschappen lijst