Dessert
Chocolademousse van avocado en banaan
- • Dessert
- • 4 personen
- • 336 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g pure chocolade
- • 50 g cacaopoeder
- • 1 rijpe avocado
- • 1 rijpe banaan
- • 2 el honing
BEreidings wijze
- Verwijder de schil van de avocado en banaan en prak het vruchtvlees fijn. Roer dit, met de honing en cacaopoeder, tot een homogene mousse.
- Schraap met een scherp mes wat krullen van de chocoladereep (voor de garnering) en hak de reep daarna grof. Meng de helft van de gehakte chocolade door de mousse.
- Maak mooie bolletjes mousse op 4 borden met behulp van 2 eetlepels of een ijslepel.
- Garneer met gehakte chocolade en chocoladekrullen.
Boodschappen lijst
- Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Avocado
4,58 2 stuks
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Cacaopoeder
6,69 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!




