Chocolade notenrotsjes met rozijnen
Chocolade notenrotsjes met rozijnen

Tussendoor

Chocolade notenrotsjes met rozijnen

  • Tussendoor
  • 4 personen
  • 533 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g chocoladebrokken kokos-amandel
50 g pinda's
50 g hazelnoten
50 g amandelen
30 g rozijnen

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Rooster alle nootjes samen in een ovenschaal ca. 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
  3. Smelt de chocolade au bain-marie. Zorg dat het niet te warm wordt!
  4. Voeg de nootjes en de rozijnen bij de chocolade en meng het door elkaar. Bekleed een schaal met vetvrijpapier en verdeel de chocolade nootjes met behulp van twee lepels over de schaal. Laat het afkoelen in de koelkast.

Boodschappen lijst

Tips

Bereidingstijd: 30 minuten Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst