Chocokoek met pindakaas en noten
Chocokoek met pindakaas en noten

Tussendoor

Chocokoek met pindakaas en noten

  • Tussendoor
  • 10 personen

Ingrediënten lijst

100 ml honing
75 g pure chocolade, in kleine stukken
50 g kokosolie, gesmolten
45 g pecannoten, grof gehakt
30 g cacaopoeder
2 el pindakaas
2 el notenpasta

BEreidings wijze

  1. Smelt de chocolade au bain marie en voeg de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, toe. Roer alles goed door elkaar tot je een mooi egaal mengsel krijgt.
  2. Voeg de pecannoten toe en roer nogmaals goed door.
  3. Giet het mengsel op een met bakpapier beklede en ingevette bakplaat en laat ca 2 uur in de koelkast opstijven of 20 minuten in de diepvries.
  4. Snijd de fudge met een heet mes in stukken.

Boodschappen lijst

Tips

Voor 12-16 stukken Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer