Cheesecake met noten
Cheesecake met noten

Bakken

Cheesecake met noten

  • Bakken
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

BODEM:
300 g amandelen
300 g dadels zonder pit
VULLING:
600 g ongezouten en ongebrande cashewnoten
240 g kokosolie + extra om in te vetten
180 ml agavesiroop
160 ml citroensap
1 vanillestokje, merg uitgeschraapt
4 el kersenfruitbeleg
Snufje zeezout

BEreidings wijze

  1. Maal voor de bodem de amandelen met de dadels in de keukenmachine.
  2. Schep in een ingevette springvorm (24 cm ø) en druk goed aan zodat de bodem helemaal bedekt is.
  3. Mix voor de vulling de afgegoten cashewnoten met de rest van de ingrediënten tot een romig mengsel (in de schoongewreven keukenmachine of de blender). Schenk over de taartbodem. Zet de cake 1 nacht in de vriezer.
  4. Laat de taart ca. 3 uur voor het serveren in de koelkast op temperatuur komen. Serveer met kersenfruitbeleg.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Women.