Brownies met honing en chocolade
Brownies met honing en chocolade

Bakken

Brownies met honing en chocolade

  • Bakken
  • 8 personen

Ingrediënten lijst

150 ml honing
100 g amandelmeel
100 g gemengde noten, grof gehakt
100 g chocolade, de helft gesmolten en de andere helft grof gehakt
60 ml kokosolie, licht gesmolten
2 eieren
2 el pittenmix
2 tl vanille extract

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Vet een vierkante (20 x 20 cm) of rechthoekige bakvorm in en bestrooi met een beetje amandelmeel.
  2. Mix het amandelmeel, de honing, eieren, noten, chocolade (zowel gesmolten als stukken), kokosolie en vanille-extract goed door elkaar en giet in de bakvorm. Strijk glad af.
  3. Bestrooi met pitten en bak in de oven in 20-25 min gaar. Bij een kleinere vorm 30 minuten bakken.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit de Paasfolder 2019.