Maal in de keukenmachine 400 gram van de vis met de peterselie (1 lepel achterhouden voor de babymaaltijd), de bieslook, het ei, paneermeel, knoflook en zout en peper tot een stevige massa. Maak er 4 burgers van en wentel door het paneermeel. Kook voor
de baby vanaf zes maanden in een kleine pan de wortelstukjes
gaar. Bak in een andere pan de achtergehouden vis in ca. 5 minuten gaar. Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de visburgers rondom goudbruin en gaar (ca. 5 minuten). Laat uitlekken op keukenpapier.
Pureer intussen voor de baby de gekookte wortel met de vis en de achtergehouden peterselie. Serveer met reepjes brood.
Serveer de visburgers op met mayonaise besmeerd brood en beleg met rauwkost naar keuze.
Tips
Bron: Lekker Weten Herfst
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Maal in de keukenmachine 400 gram van de vis met de peterselie (1 lepel achterhouden voor de babymaaltijd), de bieslook, het ei, paneermeel, knoflook en zout en peper tot een stevige massa. Maak er 4 burgers van en wentel door het paneermeel. Kook voor
de baby vanaf zes maanden in een kleine pan de wortelstukjes
gaar. Bak in een andere pan de achtergehouden vis in ca. 5 minuten gaar. Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de visburgers rondom goudbruin en gaar (ca. 5 minuten). Laat uitlekken op keukenpapier.
Pureer intussen voor de baby de gekookte wortel met de vis en de achtergehouden peterselie. Serveer met reepjes brood.
Serveer de visburgers op met mayonaise besmeerd brood en beleg met rauwkost naar keuze.