Lunch
Broodje visburger
- • Lunch
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g witvis, in stukken
- • 4 broodjes
- • 1 ei
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • Flinke handvol bieslook, fijngehakt
- • Flinke handvol peterselie, fijngehakt
- • 4 el mayonaise
- • 1½ el paneermeel + extra om in te wentelen
- • Olie om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Maal in een keukenmachine de vis met de peterselie, bieslook, ei, 1½ eetl. paneermeel, knoflook, zout en peper tot een stevige massa. Maak er 4 burgers van en wentel door het paneermeel.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de visburgers rondom bruin en gaar (ca. 5 minuten). Laat de burgers even uitlekken op keukenpapier.
- Serveer de visburgers op een met mayonaise besmeerd broodje en beleg met rauwkost naar keuze.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Mini walnoot broodjes
4,29 6 stuks
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,89 490 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Platte peterselie
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Kabeljauwfilet
9,35 235 Gram
removeadd product to cart - Paneermeel
2,39 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!