Broodje visburger
Broodje visburger

Lunch

Broodje visburger

  • Lunch
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

400 g witvis, in stukken
4 broodjes
1 ei
1 teentje knoflook, geperst
Flinke handvol bieslook, fijngehakt
Flinke handvol peterselie, fijngehakt
4 el mayonaise
1½ el paneermeel + extra om in te wentelen
Olie om in te bakken
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Maal in een keukenmachine de vis met de peterselie, bieslook, ei, 1½ eetl. paneermeel, knoflook, zout en peper tot een stevige massa. Maak er 4 burgers van en wentel door het paneermeel.
  2. Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de visburgers rondom bruin en gaar (ca. 5 minuten). Laat de burgers even uitlekken op keukenpapier.
  3. Serveer de visburgers op een met mayonaise besmeerd broodje en beleg met rauwkost naar keuze.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst