Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

conserven
zonder (riet)suiker!

Bij Ekoplaza willen we je zoveel mogelijk ondersteunen in een gezonde leefstijl en kiezen voor gezonde keuzes in het assortiment. In ons assortimentsbeleid worden we steeds kritischer bij de keuze van onze producten en over de ingrediënten. De afspraak met ons inkoopteam was duidelijk. We willen binnen ons assortiment een duidelijke ontwikkeling op het gebied van suikers.

Conserven zonder suiker

Bekijk alles 28

Suikerbewuste shop
zonder verborgen suikers

In onze suikerbewust shop vind je een mooi overzicht met al onze bewuste producten. Naast deze shop zijn er nog meer mooie ontwikkelingen gemaakt. Er zijn ontbijtproducten en verschillende sausen waar geen suiker aan toe is gevoegd. Waaronder de ketchup, deze was bij introductie uniek!

Sinds eind 2016 kunnen we hier ook onze groenteconserven in glas aan toevoegen. Ook bij deze producten zit er geen suiker meer toegevoegd. Hier hebben wij bewust voor gekozen aangezien wij de verborgen suikers zoveel mogelijk willen verwijderen uit ons assortiment. Hiermee zetten we weer een mooie stap.

Het Dichtste bij de natuur
Biodynamische conserven

Al ruim 30 jaar zorgen 200 biodynamisch werkende boeren en verwerkers voor een ruim assortiment hoogwaardige voedingsmiddelen. Bij Ekoplaza vind je een divers aanbod Demeter conserven onder het merk Het Dichtste bij de Natuur.

Op de natuurrijke grond van Friesland produceert Machandel deze conversen zonder suiker. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van energie uit zon, wind en water.  De glazen potjes worden vacuüm gesloten en daarna vindt het verduurzamingsproces (steriliseren of pasteuriseren) plaats. Daardoor blijven de voedingsstoffen zo goed mogelijk behouden!

Bekijk alle producten

Groenteconserve- n zonder suiker

Bekijk alles 28