Dessert
Witte chocolade - tropische yoghurt dessert
- • Dessert
- • 4 personen
- • 670 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g mango vruchtenyoghurt
- • 250 ml slagroom
- • 200 g witte chocolade
- • 4 passievruchten
- • Klein handje amandelen, grof gehakt
- • Ook nodig: 4 glaasjes (kleine weckpotjes zijn leuk)
BEreidings wijze
- Klop 150 ml slagroom stijf.
- Verwarm de overige slagroom en giet over de witte chocolade. Roer tot een gladde ganache.
- Vul 4 glaasjes met laagjes mangoyoghurt, slagroom, ganache, passievrucht en amandelen (twee laagjes van elk onderdeel).
Boodschappen lijst
- Yoghurt mango
2,75 500 Gram
removeadd product to cart - Slagroom
3,89 250 Ml
removeadd product to cart - Witte chocolade vanille
3,49 80 Gram
removeadd product to cart - Bruine amandelen
5,19 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!