Salade
Waterkerssalade met halloumi en dukkah
- • Salade
- • 4 personen
- • 166 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 ciabatta
- • 100g kalamata olijven zonder pit (potje van Epikouros, Demeter)
- • 1 teentje knoflook
- • 50g Parmigiano Reggiano (of, voor vegetarisch: pittige/oude geraspte kaas), geraspt
- • 2 el peterselie (vers), grof gehakt + extra
BEreidings wijze
- Snijd de ciabatta in schuine plakken van ca. 2 cm dik.
- Verhit een grillpan op hoog vuur en rooster hierin de sneetjes stokbrood aan beide kanten goudbruin.
- Doe alle andere ingrediënten in een keukenmachine en pulse kort tot een grove spread.
- Beleg de bruschetta’s met de olijventapenade en garneer met peterselie.
Boodschappen lijst
- Glutenvrije ciabatta olijven
3,89 180 Gram
removeadd product to cart - Kalamata olijven zonder pit
3,99 100 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Geraspte Parmigiano Reggiano
3,59 80 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is gemaakt door Epikouros
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!