Waterkerssalade met halloumi en dukkah
Waterkerssalade met halloumi en dukkah

Salade

Waterkerssalade met halloumi en dukkah

  • Salade
  • 4 personen
  • 166 kcal / portie

Ingrediënten lijst

1 ciabatta
100g kalamata olijven zonder pit (potje van Epikouros, Demeter)
1 teentje knoflook
50g Parmigiano Reggiano (of, voor vegetarisch: pittige/oude geraspte kaas), geraspt
2 el peterselie (vers), grof gehakt + extra

BEreidings wijze

  1. Snijd de ciabatta in schuine plakken van ca. 2 cm dik.
  2. Verhit een grillpan op hoog vuur en rooster hierin de sneetjes stokbrood aan beide kanten goudbruin.
  3. Doe alle andere ingrediënten in een keukenmachine en pulse kort tot een grove spread.
  4. Beleg de bruschetta’s met de olijventapenade en garneer met peterselie.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is gemaakt door Epikouros