Tussendoor
Viskoekjes met frisse remouladedip
- • Tussendoor
- • 4 personen
- • 244 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g koolvisfilet
- • 1 ei, losgeklopt
- • 4 el paneermeel
- • 4 el bieslook, gehakt
- • 2 el plantaardige olie
- • Zout & peper
- • DIP:
- • 2 augurken, in kleine blokjes
- • 2 el Griekse yoghurt
- • 2 el mayonaise
- • 2 el peterselie, gehakt
- • 1 el kappertjes, fijngehakt
- • 1 tl mosterd
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwijder het vel van de koolvis en snijd de filet in blokjes van 2 x 2 cm. Leg de blokjes op een plank of bord en zet 10 minuten in de vriezer.
- Maal de aangevroren vis in een keukenmachine tot een semi-grove pasta. Schep in een kom en meng het ei, paneermeel en bieslook erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Vorm kleine koekjes van het vismengsel.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 10-12 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.
- Meng intussen alle dip-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de viskoekjes met de dip
Boodschappen lijst
- Paneermeel
2,39 200 Gram
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes in azijn
3,19 140 Gram
removeadd product to cart - Augurken zoetzuur
3,69 330 Gram
- Yoghurt Griekse stijl
2,35 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!