Lunch
Tosti met oude kaas, harissa en geroosterde groenten
- • Lunch
- • 2 personen
- • 353 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 sneetjes brood
- • 2 eetl harissa
- • 2 eetl geroosterde groenten (over van de parelcouscous met halloumi van maandag)
- • 50 g oude kaas, geraspt
- • 1 eetl boter (of naar wens: olijfolie)
- • 2 eetl peterselie, fijngehakt
- • 2 eetl ketchup
BEreidings wijze
- Besmeer twee sneetjes brood met de harissa. Verdeel er de geroosterde groenten (over van de parelcouscous van maandag) en de geraspte oude kaas over. Dek af met de andere sneetjes brood, met de besmeerde kant naar binnen.
- Verhit de boter (of olie) in een koekenpan. Bak de tosti’s in ca. 3 minuten per kant goudbruin en krokant.
- Snijd de tosti’s doormidden, garneer ze met peterselie en serveer met ketchup.
Boodschappen lijst
- Harissa
4,29 125 Gram
removeadd product to cart - Oude kaas 50+
13,70 500 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Ketchup
5,19 480 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2025!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!