Hoofdgerecht
Tagliatelle met courgette en garnalen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 361 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 360 g verse tagliatelle
- • 300 g garnalen (diepvries), ontdooid en schoongemaakt
- • 4 courgettes (ca. 1 kg), grof geraspt
- • 2 citroenen, rasp en sap
- • 2 tenen knoflook, geperst
- • 2 rode pepers, fijngehakt
- • 15 g peterselie
- • 4 el olijfolie
BEreidings wijze
- Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de geraspte courgette in delen ca. 4-5 minuten.
- Voeg de garnalen, knoflook en rode peper toe en bak nog 1 à 2 minuten totdat de garnalen nog net niet helemaal roze zijn.
- Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar wat kookwater.
- Doe citroenrasp en -sap, peterselie en een lepel kookwater bij het courgettemengsel en warm even mee. Breng goed op smaak met zout en peper. Hussel door de tagliatelle en serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Verse tagliatelle
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Garnalen (gamba's)
6,99 100 Gram
removeadd product to cart - Courgette
1,75 2 stuks
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!