Bijgerecht
Samosa's met yoghurtdip
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 154 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g samosa's
- • DIPSAUS:
- • 150 ml yoghurt
- • 1 tomaat, zaadlijsten verwijderd en in hele kleine blokjes
- • 1 sjalot, fijngesnipperd
- • 1 tl gedroogde munt
- • ¼ tl gemalen komijn
- • ¼ tl zout
BEreidings wijze
- Bereid de samosa's zoals op de verpakking staat vermeld.
- Maak ondertussen de dipsaus door alle ingrediënten door elkaar te roeren en in een schaaltje te scheppen.
Boodschappen lijst
- Samosa's
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,75 1 Liter
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Pepermuntthee los
3,49 40 Gram
removeadd product to cart - Gemalen komijnzaad
4,39 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!