Soep
Romige broccolisoep, haverdrink en forelfillet
- • Soep
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l haverdrink
- • 100 g forelfilet
- • 75 g rucola
- • 2 tenen knoflook
- • 1 broccoli
- • 1 groentebouillonblokje
- • 2 el gebrande amandelen, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Snijd de broccoli in zijn geheel in grove stukken. Voeg het samen in een pan met de haverdrink, knoflook en bouillonblokje, breng aan de kook en zet dan het vuur lager. Laat het ca. 30 minuten garen.
- Haal de pan van het vuur en voeg de rucola toe (voeg de rucola niet eerder toe om de nootachtige smaak en groene kleur te behouden). Pureer met behulp van een staafmixer alles tot een gladde soep en maak het evt. op smaak met zout en peper.
- Verdeel de gebrande amandelen en de forelfilet over de twee kommen en schenk de soep erover.
Boodschappen lijst
- Gebrande bruine amandelen
4,99 160 Gram
removeadd product to cart - Herbamare kruidenzout original
4,19 125 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Haverdrink
3,99 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 45 minuten Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!