Soep
Romige broccolisoep, haverdrink en forelfillet
- • Soep
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • broccoli 1 st
- • haverdrink 1 l
- • knoflook 2 tenen
- • groentebouillon blokje 1 st
- • rucola 75 g
- • gerookte amandelen 2 el, fijn gehakt
- • forelfilet 100 g
- • zout en peper gemalen
BEreidings wijze
- Snijd de broccoli in zijn geheel in grove stukken. Voeg het samen in een pan met de haverdrink, knoflook en bouillonblokje, breng aan de kook en zet dan het vuur lager. Laat het ca. 30 minuten garen.
- Haal de pan van het vuur en voeg de rucola toe (voeg de rucola niet eerder toe om de nootachtige smaak en groene kleur te behouden). Pureer met behulp van een staafmixer alles tot een gladde soep en maak het evt. op smaak met zout en peper.
- Verdeel de gerookte amandelen/ forelfilet over de twee kommen en schenk de soep erover.
Boodschappen lijst
- Herbamare kruidenzout original
3,69 125 Gram
removeadd product to cart - Geblancheerde amandelen
5,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuk
removeadd product to cart - Broccoli
2,39 400 Gram
removeadd product to cart - Haverdrink
2,79 1 Liter
removeadd product to cart - Forelfilet
7,99 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 45 minuten Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!