Salade
Rode koolsalade met geroosterde groene asperges
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 350 g groene asperges, zonder hout in de onderkant
- • 75 g rucola
- • 75 g hazelnoten, geroosterd
- • ½ rode kool, in dunne reepjes
- • 4 el rozijnen
- • 4 el witte wijnazijn
- • 3 el olijfolie
- • 2 el rietsuiker
- • 2 el peterselie, grof gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180 C.
- Leg de asperges in een ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie, zout en peper. Rooster ze ca. 15 minuten gaar in de oven.
- Marineer de rode kool in een kom met de witte wijnazijn, rietsuiker en rozijnen.
- Meng vervolgens alle ingrediënten samen tot een salade en maak het evt. nog op smaak met olijfolie, zout en peper.
Boodschappen lijst
- Groene asperges
4,99 250 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Hazelnoten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!