Salade
Rode koolsalade met geroosterde groene asperges
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 350 g groene asperges, zonder hout in de onderkant
- • 75 g rucola
- • 75 g hazelnoten, geroosterd
- • ½ rode kool, in dunne reepjes
- • 4 el rozijnen
- • 4 el witte wijnazijn
- • 3 el olijfolie
- • 2 el rietsuiker
- • 2 el peterselie, grof gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180 C.
- Leg de asperges in een ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie, zout en peper. Rooster ze ca. 15 minuten gaar in de oven.
- Marineer de rode kool in een kom met de witte wijnazijn, rietsuiker en rozijnen.
- Meng vervolgens alle ingrediënten samen tot een salade en maak het evt. nog op smaak met olijfolie, zout en peper.
Boodschappen lijst
- Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Hazelnoten
4,89 250 Gram
removeadd product to cart - Rode kool
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
2,69 250 Gram
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtade
5,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!